TRENUTNO STANJE U PROMETU

Uživo stanje prometa Rijeke i riječkog prstena... ⬇︎

🚌


Od 1994. godine na današnji dan (22.09) održava se međunarodni dan "BEZ AUTOMOBILA" u cilju smanjenja štetnih plinova te poticanje ljudi na svijest o zagađenju okoliša.
S toga Vas molimo da na današnji dan ako ne bicikolm koristite usluge KD Autotrolej-a, te sačuvajmo okoliš za buduće naraštaje.

U ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine, s početkom nove školske godine, na snagu stupaju novi vozni redovi. Nove vozne redove na gradskim linijama možete pogledati u nastavku. Polasci koji prometuju za vrijeme školske nastave posebno su označeni.

Ovim putem obavještavamo sve korisnike srednjoškolskih i studentskih mjesečnih karata, kako je prodaja karata po subvencioniranoj cijeni za mjesec rujan, iznimno ovaj mjesec produžena do 20. rujna. 2019. godine, obzirom da nova školska godina počinje 9. rujna. Do navedenog datuma moguć je povrat novca, ukoliko je mjesečno pravo kupljeno po punoj...

Od petka, 30. kolovoza 2019. godine, pa do završetka građevinskih radova u Brnasima, uvodi se minibus na liniji 21 koji će prometovati radnim danom te subotom, sljedećom trasom:

U ponedjeljak , 02. rujna 2019. godine, zbog radova u Opatijskoj ulici (Preluk), u vremenu od 06,00 do 22,00 sati, linija 32 prometuje privremenom trasom: